Mooie dingen die we graag steunen: Klabu

De wereld telt op dit moment meer dan 100 miljoen mensen op de vlucht. Een ongekend aantal. Velen van hen worden opgevangen in vluchtelingenkampen. Kinderen groeien daar op en weten vaak niet beter dan dat een kamp hun thuis is.

KLABU is een jonge en ambitieuze sociale startup met als missie om vluchtelingen te helpen hun levens op te bouwen met de kracht van sport. Hiervoor bouwt KLABU clubhuizen die vluchtelingen toegang geeft tot sport door middel van een sportbibliotheek. Kenia, Bangladesh en Lesbos hebben al een eigen clubhuis (Spirit) en de volgende komt in Ter Apel te staan. KLABU is ook actief op Amsterdamse grond, zo organiseren ze wekelijks social events voor asielzoekers en statushouders.

Gratis schermen

Amsterdam Visitor Marketing vindt dat iedereen aangemoedigd moet worden om hun eigen kracht te vinden. Daarom ondersteunen wij KLABU. Letterlijk: met gratis aandacht op onze digitale schermen in meer dan 120 Amsterdamse hotels. Daarop tonen we twee maanden lang een campagne voor de Amsterdamse brandstore waar ze hun eigen label sportkleding en accessoires verkopen. De opbrengst hiervan helpt om de projecten te financieren en een sterke club van supporters te laten groeien. Als je het ons vraagt een perfect en zinvol cadeau. Meer weten? 👉 www.klabu.org

Rick Blom