Waar we fier op zijn – onze sleutelkaarthouder voor hotels

De sleutelkaarthouder van Amsterdam Visitor Marketing gaat steeds vaker over de balie in de recepties van hotels. Het is niet alleen makkelijk in gebruik, maar het geeft de gast meteen een veel grotere beleving van Amsterdam. 

Sleutelkaarthouder hotel PH Oosteinde

In het handige mapje wordt de sleutelkaart van de kamers bewaard, maar aan de buitenkant begint het pas echt. Via de QR-code zit je zo in de Visit Voucher webapp met tips en kortingen én het biedt ruimte voor alle hotelinformatie die er echt toe doet voor de gast. Het is kostenefficiënt en makkelijk in gebruik. De kracht van de eenvoud, dat is hoe we dit product zien.

Uitstraling

Onder hoteliers zijn de geluiden ook positief. Neda Ariannejad van hotel PH Entree en PH Oosteinde maakt graag gebruik van de sleutelkaarthouders. “We zijn erg tevreden over de samenwerking rondom de sleutelkaarthouders, de ervaringen zijn alleen maar goed. De foto’s zijn mooi en alles wat je vraagt vermeldt Amsterdam Visitor Marketing op de kaarthouder. Of je nu voor de goedkope versie of een duurdere, luxe variant kiest als hotel. De uitstraling is top. Onze gasten komen grotendeels uit Engeland en zij maken door de gratis wifi vooral binnen de omgeving van het hotel graag gebruik van de QR-code en de Visit Voucher webapp.”

 

Rick Blom