Support your locals: 6x hotelarrangementen in Amsterdam op een rijtje

hotel-deals-amsterdam.jpg

Het is rustig in de stad. We verlangen terug naar de tijd voor corona toen Amsterdam ‘bruiste’. Aan de andere kant is dit de kans om, vaak tegen een gereduceerd tarief, op vakantie te gaan in eigen (hoofd)stad en onze locals te supporten. Wat zijn de beste hotelarrangementen? En welk hotel heeft het lekkerste restaurant? De zes leukste op een rijtje.

Onbeperkt Cava bij INK Hotel Amsterdam
Lekker uitslapen en dan aan tafel voor een bottomless brunch. Dit kan bij INK Hotel Amsterdam voor €67,- per persoon. De prijs is inclusief overnachting, bottomless brunch met twee gerechten, een cocktail en twee uur lang onbeperkt Cava. En late check-out tot 17:00 uur. Nog een middagdutje dan maar?

Reisje naar Japan bij Hotel Okura
Naar het buitenland kan even niet. Maar je hoeft niet het land uit om het gevoel te krijgen dat je in Japan bent. Bij Hotel Okura ben je er écht even tussenuit. Het arrangement (vanaf €149,50 per persoon) bevat naast een diner, overnachting ook een origami en chopstick workshop. Hier leer je meer over de Japanse papiervouwkunst en krijg je tips over het gebruik van eetstokjes. Met upgrades kun je er voor kiezen om te dineren in één van Okura’s Japanse restaurants, of zelfs mee te doen aan een sake-workshop. Met een nachtje Okura zal je je dus niet snel vervelen.

Lekker lokaal bij The Manor Amsterdam
Nog zo’n fijne deal. En wie dit arrangement bij The Manor Amsterdam boekt, is ook nog eens goed bezig. Het menu voor het diner bestaat namelijk uit lokale favorieten van restaurants uit de buurt. Mét drankje van het huis. Over ‘support your locals’ gesproken. Daarnaast krijg je voor €75,- per persoon ook nog eens een overnachting en ontbijt.

Bijna gratis overnachten bij Conscious Hotel Westerpark 
Nu buitenlandse toeristen uitblijven, doet het Conscious Hotel Westerpark een poging het wel heel aantrekkelijk voor Nederlandse bezoekers te maken om een keertje te komen overnachten, en gooien ze de prijs omlaag. Zo laag, dat we het bijna niet kunnen geloven. 😲 Wie bij Bar Kantoor dineert, wordt al hotelgast vanaf €15,-. Met dit arrangement heb je voor totaal €85,- een 3-gangen diner voor twee inclusief overnachting.

Als een VIP bij Eden Hotel Amsterdam 
Voor iedereen met een dikkere portemonnee is er een overnachting inclusief kleinschalig concert te boeken bij het Eden Hotel Amsterdam. Dit arrangement is inclusief overnachting in een superior kamer, ontbijt, een diner van Michelin sterrenrestaurant Graphite én de show Fleetwood Mac: The Incredible Story door de Nederlandse band The Cosmic Carnival. Dat is niet niks. Met de live performance wordt het verhaal van Fleetwood Mac vertelt, en luister je live naar hits als Dreams en Go Your Own Way. En dat alles vanaf €525,- per nacht voor twee personen.

Great Gatsby bij Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
Met de jaarwisseling ga je terug in de tijd bij Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark. Verwacht een roaring twenties avond in Great Gatsby thema inclusief 7-gangen diner en bijpassend wijnarrangement en nog meer. Het arrangement is te boeken vanaf €438,- voor twee personen. Zoek je mooiste 20’s outfit dus maar vast uit.

Faya Shiekh