Klikbeet #1: nieuws over toerisme, hotels en hospitality waar wij deze week op klikten

Geen tijd om het internet af te struinen naar het laatste nieuws en interessante blogs? Snappen we. Daarom maken wij een kleine selectie uit alle artikelen over toerisme en de hospitalitybranche waarop we deze week klikten. Blijf je toch een beetje op de hoogte, zonder dat het je veel tijd kost.

De laatste ontwikkelingen en trends in hospitality 👉 Hospitality Net
Altijd leuk om te lezen hoe we de komende jaren gaan reizen en verblijven. Al blijft de vraag of de toekomst nog wel zo voorspelbaar is als voorheen. Patric Landman, CEO & Founder van Xotels, waagt ‘t erop en legt uit wat de komende trends zijn voor hotel- en hospitality concepten. Trends en tips over service, marketing of veiligheid komen allemaal voorbij. In dit trendblog blijft niets onbesproken.

ITB Berlin gaat digitaal 👉 TravMagazine
's Werelds grootste toerismebeurs, ITB Berlin, gaat aankomende editie (maart 2021) digitaal plaatsvinden. Dat meldde de organisatie deze week. Een aantal weken terug liet onze eigen Vakantiebeurs al weten de beurs uit te stellen van januari naar april 2021. Fingers crossed dat die wél live doorgaat.

Het roer om in de horeca 👉 Misset Horeca
Horecazaken moesten snel inspelen op corona, en dat heeft effect op het design van hun ondernemingen. In dit blog lees je over de interieurtrends voor 2021. Die trends zijn door corona nogal snel veranderd, maar creativiteit is er zeker. Of het nou gaat om de flexibiliteit van je meubels of hoe je je takeaway voor de gast een stuk leuker maakt.

ADE zet de toon voor digitale evenementen 👉 Het Parool
Afgelopen weekend kon het Amsterdam Dance Event dan wel niet volledig live plaatsvinden, maar de organisatie liet het er niet bij zitten. Sterker nog: de toon voor digitale evenementen is gezet, aldus de directie van ADE. En wij geven ze groot gelijk. In vijf dagen tijd hebben ze miljoenen mensen bereikt met live gesprekken tussen dj's, een conferentie en natuurlijk digitale optredens.

Amerikanen waarderen ons land 👉 YouGov
Maar liefst 5 procent van de Amerikanen heeft nog nooit van ons land gehoord. Dat zijn meer dan zestien miljoen mensen! Bijna net zoveel als er hier woonachtig zijn. Toch prettig om ook te lezen dat 62 procent van de Amerikanen ons land positief waardeert. Daarmee eindigen we in hun top tien best gewaardeerde landen wereldwijd en doen we het beter dan bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje, Duitsland of België. Nu maar hopen dat ze weer snel deze kant op kunnen komen.

Faya Shiekh