UITGELICHT: PINK BEACH

De pop up zomerbar van WONDR

WONDR weet elk seizoen wel iets wonderlijks neer te zetten en zo ook voor deze zomer. Een strand is natuurlijk een prima hotspot op zonnige dagen, maar bij WONDR Experience doen ze dat dan wel met een spectaculair sausje.

Op naar Pink Beach. Een plek voor veel zand – uiteraard – maar dan wel uitgevoerd in het overkoepelende thema, want het strand van Pink Beach is roze. Voeg daar wat lekkere muziek en een verfrissend drankje aan toe en je hebt een ideale zomerdag op maar één halte van Centraal Station vandaan. De roze oase van WONDR is nu al een enorme publiekstrekker, want Instagram vult zich gestaag met de fleurige foto’s. Het strand beslaat 300 vierkante meter om op te loungen en van de zon te genieten. Ondertussen draaien de dj’s lekkere platen.

Je kunt bij de roze stadsoase terecht voor een uitgebreide brunch met Eggs Benedict, pancakes of wafels. Een portie (vegan) bitterballen met een cocktail staat natuurlijk ook op het menu. In de avond deel je pinsa’s met vrienden óf je bestelt een Palm Springs Burger. Kijk, nu weet je ook meteen op welke locatie Pink Beach geïnspireerd is. Genieten van zo’n zoete ochtend, middag of avond? Reserveer vooraf wel even een tafel, want het is een geliefde plek deze zomer.

Rick Blom