The All Out: de nieuwste stek van de stad

De nummer één social media experience in Amsterdam is absoluut The Upside Down. Het upside-down museum van ondernemer Anna Nooshin opent in 2024 een nieuwe beleving voor het Instagrammende publiek, onder de naam The All Out.

De Upside Down

 

Uitgaan, maar dan op de creatieve manier zoals de makers van The Upside Down het graag zien. Dát is hoe The All Out het landschap van het Amsterdamse uitgaansleven gaat veranderen. Het wordt een bijzondere plek voor locals, maar ook voor zeker toeristen. Geen standaard Hollandse beleving, maar vernieuwend en op z’n Amsterdams.  

Sanne Borkus, marketing- en salesmanager van The Upside Down, kan niet wachten tot de komst van The All Out: “Het openen van The All Out is meer dan gewoon een nieuwe locatie. Het gaat om het creëren van een ruimte waar je de excitement voelt. Elke lach, elk spel en ieder gedeeld moment belichamen onze community en de liefde voor avontuur. We kunnen niet wachten tot we de magie mogen delen waar we zó hard aan hebben gewerkt.”  

Bij The All Out draait het om entertainen. Je duikt in games, pakt de karaokemicrofoon, nipt aan de mooiste cocktails en verlekkert je aan smaakvolle snacks. Hier draait alles om plezier en even ontsnappen aan het dagelijks leven. Een kleurrijke plek om samen te komen met vrienden, die het ook niet verkeerd doet op je socials. Laat dat maar gerust over aan de makers van deze creatieve stek.

Rick Blom